Ласкаво прошу! Давайте познайомимося.
Мене звуть Тетяна, я КОНДИТЕР-ДИЗАЙНЕР та Ваша «Ванільна фея».
Торти та капкейки я випікаю вже понад 10 років. Починала з простих пирогів, невеликих тортиків, які виходили смачні, але зовнішній вигляд був простий і хотілося доопрацювати.
Стала готувати різну випічку, вчилася прикрашати вироби кремом та мастикою, спочатку для наших сімейних свят, для друзів, а потім поступово і на замовлення.
Пізніше я відвідала майстер-клас досвідченого та відомого кондитера, подивилася, як збирати та вирівнювати торти, і, відштовхнувшись від цього, почала випікати свої авторські торти. З того часу мій будинок щодня наповнений ароматом шоколаду та ванілі.
З нетерпінням чекаю на можливість поділитися з Вами моїми десертами і розповісти про них максимально доступно. Допоможу вибрати начинку, розрахувати вагу торта на кожного гостя та виконати його у потрібний термін.
Я сподіваюся, що Ви знайдете в кожному торті унікальний дизайн та неперевершений смак. Якщо Ви бажаєте подарувати своїм гостям чудові десерти, Ви потрапили за адресою!
Всі десерти, начинки та глазурі виготовляються щодня з нуля, з використанням найсвіжіших та найнатуральніших інгредієнтів. Я люблю свою справу і вкладаю в неї частинку душі, працюю на те, щоб клієнт до мене повертався.
Один із моїх тортиків брав участь у шоу "4 ВЕСІЛЛЯ" випуск 5 на каналі "1+1". Молодята Наташа та Паша, для яких я робила весільний торт, стали переможцями та полетіли у весільну подорож на острів Балі.
Приєднуйтесь до моєї сторінки в instagram @vanila_fairy
Мій асортимент - це не тільки торти, а й капкейки. Останнім часом у Instagram стали популярними торти та тістечка, але для мене торт на бісквіті — це нестаріюча класика, смак, який подобається всім поколінням. Тим більше, рецепти з кожним разом доопрацьовуються і тортики стають смачнішими та смачнішими.
Торт на бісквіті (фр. biscuit від італ. biscotto — «печений двічі» — це виріб з борошна, яєць та цукру. Бісквіт може бути вологим, розсипчастим і повітряним. При складання торта бісківіт наповнюють різними «начинками», наприклад можна змастити кремом, просоченням, наповнити фруктами або горіхами, зробити хрусткий шар.
Тарт (фр. tarte) - запозичений з французької кухні відкритий пиріг з особливого пісочного тіста, що замішується, як правило, без додавання солі або цукру. Як солодка начинка тартів, найчастіше зустрічаються яблучний, вишневий, малиновий.
Макарон (фр. macaron) - французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукру та меленого мигдалю. Робиться у формі круглого печива, між двома шарами кладуть крем або варення.
Готовий виріб м'який, з гладкою поверхнею, тане в роті. Буває різноманітних смаків та кольору.
Капкейк (буквально "чашковий торт", відомий також під назвою fairy cake - "казковий торт") - американська назва кексу. Тістечко невеликого розміру, призначене для споживання однією людиною. Часто містить різноманітні елементи кондитерських прикрас та начинку.