Замовлення приймаю в м. Днiпро

Графік роботи:
пн-нд 9:00 - 19:00

Зверніть увагу, що вибір дати є приблизним. Узгодження точної дати на виготовлення торта можливе лише після індивідуального обговорення.

Замовлення приймаю не пізніше ніж за 5 днів до дати доставки. Термінове замовлення за 2 дні за наявності вільного місця.

Ласкаво прошу! Давайте познайомимося.

Мене звуть Тетяна, я КОНДИТЕР-ДИЗАЙНЕР та Ваша «Ванільна фея».

Торти та капкейки я випікаю вже понад 10 років. Починала з простих пирогів, невеликих тортиків, які виходили смачні, але зовнішній вигляд був простий і хотілося доопрацювати.

Стала готувати різну випічку, вчилася прикрашати вироби кремом та мастикою, спочатку для наших сімейних свят, для друзів, а потім поступово і на замовлення.

Пізніше я відвідала майстер-клас досвідченого та відомого кондитера, подивилася, як збирати та вирівнювати торти, і, відштовхнувшись від цього, почала випікати свої авторські торти. З того часу мій будинок щодня наповнений ароматом шоколаду та ванілі.

З нетерпінням чекаю на можливість поділитися з Вами моїми десертами і розповісти про них максимально доступно. Допоможу вибрати начинку, розрахувати вагу торта на кожного гостя та виконати його у потрібний термін.

Я сподіваюся, що Ви знайдете в кожному торті унікальний дизайн та неперевершений смак. Якщо Ви бажаєте подарувати своїм гостям чудові десерти, Ви потрапили за адресою!

Всі десерти, начинки та глазурі виготовляються щодня з нуля, з використанням найсвіжіших та найнатуральніших інгредієнтів. Я люблю свою справу і вкладаю в неї частинку душі, працюю на те, щоб клієнт до мене повертався.

Один із моїх тортиків брав участь у шоу "4 ВЕСІЛЛЯ" випуск 5 на каналі "1+1". Молодята Наташа та Паша, для яких я робила весільний торт, стали переможцями та полетіли у весільну подорож на острів Балі.

Приєднуйтесь до моєї сторінки в instagram @vanila_fairy

Мій асортимент - це не тільки торти, а й капкейки. Останнім часом у Instagram стали популярними торти та тістечка, але для мене торт на бісквіті — це нестаріюча класика, смак, який подобається всім поколінням. Тим більше, рецепти з кожним разом доопрацьовуються і тортики стають смачнішими та смачнішими.

Торт на бісквіті (фр. biscuit від італ. biscotto — «печений двічі» — це виріб з борошна, яєць та цукру. Бісквіт може бути вологим, розсипчастим і повітряним. При складання торта бісківіт наповнюють різними «начинками», наприклад можна змастити кремом, просоченням, наповнити фруктами або горіхами, зробити хрусткий шар.

Тарт (фр. tarte) - запозичений з французької кухні відкритий пиріг з особливого пісочного тіста, що замішується, як правило, без додавання солі або цукру. Як солодка начинка тартів, найчастіше зустрічаються яблучний, вишневий, малиновий.

Макарон (фр. macaron) - французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукру та меленого мигдалю. Робиться у формі круглого печива, між двома шарами кладуть крем або варення.
Готовий виріб м'який, з гладкою поверхнею, тане в роті. Буває різноманітних смаків та кольору.

Капкейк (буквально "чашковий торт", відомий також під назвою fairy cake - "казковий торт") - американська назва кексу. Тістечко невеликого розміру, призначене для споживання однією людиною. Часто містить різноманітні елементи кондитерських прикрас та начинку.